Nuffnang

Friday, April 30, 2010

The 9 most annoying types of people on FB

A friend of mine send me this interesting email..
just wanna share with u..

Rasa macam kawan2 dlm FB kita ada yang tergolong dlm category dibawah ni kan.. Jom kite tgk, siapa yang kena..


Kawan kite ni suka komen on our pictures/posts.. peminat setia lah katakan.. sometimes bagus jugak.. die memeriahkan suasana.. xdelh sunyi sepi fb kite kan..


Owh kawan kite ni raja quiz.. boleh kata semua quiz dlm fb die dh try.. Ibu alisha pon sometimes pon terjebak jugak..tp quiz yang menarik2 jer.. Mcm quiz "siapa kawan paling sengal hari ni" tu, Ibu Alisha x minat.. hihi


Kawan kite ni suke suki jer tag pic kite dlm gambar2 yang xberkaitan.. kadang2 kena tag pada bunga, pokok, pagar, kandang.. tp Ibu alisha lebih suka tag pic seseorg pada diri/family tuan empunyanya sendiri.. die pon xdelh terasa terhina kan


Biasanya jadi fan ni xde paksaan.. kalau kita suke pada sesuatu profile/club tu.. jadilah fan kan.. Sape2 blom jadi AWA's fan.. meh la (promote)


Ha aa... ni mostly Ibu2 yang dh ade anak sure letak pic anak die as a photo profile kan.. hahaha terkena pada diri Ibu Alisha sendiri.. Ibu Alisha pon suka letak pic Alisha as a profile pic..


Kawan kita ni pulak asik2 post something.. every 10 mins status updated. kadang2 rasa mcm ade sesetengah post die xrelevant pon.. tp ape nk buat kan.. fb die sukati die ler..


Kawan type ni Ibu xpernah jumpa lagi.. tp jadi coordinator to our daughter/son birthday party tu biasa lah kan.. kalau cukur jambul kucing pon nk buat..itu mmg lawak la..


Kawan type mcm ni.. depan jer berani.. post die yng gempak2..belakang alahai, sendri mau ingat


Kawan kite yang ni pulak suka main games.. banyak betul masa terluang die kan.. hihihi.. sometimes kite dpt byk invitation from her/him.. diorg kasi pokok limau la, lembu la, pig pon nk bagi..

Walau bagaimana pun perangai, sifat, rupa, kaya/miskin.. kawan2 dlm category diataslah memeriahkan suasana FB kita..
I love my friends..

4 comments:

ita cutevirus said...

errkkk.. betul tu.. huhuhu.. ita dalam kategori mane ek???? rahsia... sssyyyy.. nanti bos tau.. ahaks...

zaza yazid said...

haha..ina..ku pun ada terkena gak..tp tula yg seronokkan

puan nina said...

hehe..terkena part taruk gmbr anak jd profile pic..hahah

Sara Emelia said...

Salam kenal. Sila visit blog saya ada anjurkan baby contest klu nak join :)